Jaarlijks feest in Schiedam Centrum

Vrijdag 22 september 2017

Vrijdag 22 september 2017

Programma in willekeurige volgorde en onder voorbehoud.

Brandersfeesten (smartphone) Appapp

Download de Brandersfeesten App voor het volledige programma en houdt jezelf op de hoogte van al het moois wat komen gaat.

Download hier voor Android

Download hier voor iOS

Schepen in de havens schepen
Lange Haven

Ze zijn er weer! Schepen kunnen weer terug in de haven.

Heerlijk slenteren langs het water en sfeer proeven van De Brandersfeesten van weleer. Ouderwetse gezelligheid, lichtjes en schepen vindt je aan lange haven. De watersportverenigingen zullen deze editie weer zorgen voor een idyllisch stukje nautiek en nostalgie.

Streetfood voor Food Fans 11.00u – 01.00u
Kloosterplaats (voorheen Gat van Bolmers)

De Brandersfeesten is een nieuwe attractie rijker! Nadat het voormalige Gat van Bolmers flink onder handen is genomen, dient de vernieuwde Kloosterplaats als thuishaven van het Schiedamse Food Convoy. Drie dagen lang kun je hier genieten van beats, bites en boozzz. Een niet te missen event voor de Schiedamse Bourgondiër! 

Geniet van lekkernijen vanuit alle windstreken en laat je vermaken door de aanwezige artiesten. Vanaf twaalf uur ‘s middags ben je welkom voor een smaakvolle foodtruck lunch. Uiteraard kun je ook later aanschuiven bij het rolling dinner, of kom eendansje doen tot laat in de avonduren! 

Sluit je aan bij het Schiedamse Food Convoy op 22, 23 en 24 september. 
Neem je moeder, je kleine zusje, kersverse Tinder date, je gezellige opa, je hyperactieve hond en je favoriete picknickkleed mee. Wij zorgen voor de rest!

Familiekermis 11.00u  – 00.00uBrandersfeesten2015-20
Stadserf

Voor kleine en grote waaghalzen!

Durf jij met je vrienden of familie in de vetste attracties op het Stadserf? Lijkt het je heerlijk om te genieten van het prachtige uitzicht van Schiedam om dan gillend met een bloedvaart naar beneden te suizen? Wil je dronken van het draaien over De Brandersfeesten zwieren? Wil je een gokje wagen, een adrenalineshot of grote happen nemen van een suikerspin? Het kan allemaal op de jaarlijkse kermis van De Brandersfeesten.

Fluisterboot (by Night) 20.00u – 21.00ufluisterboot_krant
Schiedamse grachten

Vaar ook mee met de speciale fluisterboot by Night tour tijdens de Brandersfeesten! Je geniet van een leuke avond vaartocht terwijl op de kades feest wordt gevierd. Vanaf het water zie je de stad ook eens van een heel andere kant. Je vaart langs pakhuizen, de hoogste molens ter wereld en de branderijen in de oude binnenstad van Schiedam.

Voor maar € 7,50 vaar je mee met de Fluisterboot by Night tour. Bestel direct je kaarten online. Je kunt de tickets uitprinten, of op je smartphone tonen bij het afvaartpunt. sdam.nl/zien-doen/tours-tickets

Start- en eindpunt: Museummolen De Nieuwe Palmboom, Noordvest 34. Meer informatie: 010-473 30 00 of info@sdam.nl

Schiedam is aLive 14.00u – 04.00ubrf 11_23-145
Schiedam Centrum

Live muziek loopt als een rode draad door de Brandersfeesten. Schiedam heeft een grote dosis muzikaal talent en die laat zich horen! Bij de diverse podia kun je tot in de late uurtjes swingen, meedeinen, rocken, meezingen en volop genieten van oude en nieuwe hits.

Het totale muziekprogramma:

 

Mede mogelijk gemaakt door: