Tafel en Pagodes

Het lijkt toch net de Pagode van de Efteling, die lampjes? Haal wat betovering in huis met deze objecten! Dan heb je altijd dat Eftelinggevoel, maar dan in je huis!

En hun trouwe drager, de bijzettafel, zit gezellig bij de club. De biedprijs is dus voor de hele set, alles in één!

The Queen’s Gambit

Deze stoel lijkt zo uit Paleis Soestdijk te zijn gekomen. Met het Renaissance-uiterlijk heb je een zeer sjieke troon te pakken als je deze bieding binnenhaalt…! Wat is het verhaal? Misschien heeft Koningin Juliana hier nog wel op gezeten, weet jij veel. Reken er maar op dat het verhaal van deze stoel gevraagd gaat worden als je ‘m showt bij vrienden!

De Ridderstoel

Sir lancelot, King Arthur, of liever toch onze Schiedamse Vrouwe Aleida? Dit stoeltje komt zo uit de middeleeuwen gewaaid en zou niet misstaan in een kasteel. Royaal gestoffeerd en ambachtelijk afgewerkt hout geven de stoel een koninklijke uitstraling.

Zou deze stoel passen in jouw paleis? Bieden maar!

Alles voor naast je bed!

Ken je dat? Altijd op zoek naar een tof nachtkastje? Wij wel. We zijn ook nooit tevreden over wat er uiteindelijk naast ons bed staat. Maar met deze combinatie zouden wij het wel weten. Die blijven mooi naast het bed staan!

Ze passen zo mooi bij elkaar dat we ze als set aanbieden. De lamp en het kastje zijn voor elkaar gemaakt namelijk. En echte liefde, die haal je niet uit elkaar. Dus ben jij verliefd op deze combi? Bied snel!

Koop je eigen spiegelbeeld!

Deze mooie spiegel van geslepen glas vind je niet snel. En de antieke omlijsting doet menig vintagehart sneller kloppen.

Maarja, laten we wel wezen. Het mooiste aan deze spiegel is natuurlijk wat je erin ziet…… Bieden maar!

Oh! En dat bord erachter? Da’s de Andersomvaart. Is ook heel tof, beloven we je! Haal daar ook effe een ticket voor!

Zwevend tapijt?

Of ‘ie zweeft, dat weten we niet maar mooi is hij wel! Dit Perzische tapijt is piekfijn en de droom van elke vintagecollector. Uitgevoerd met rood als hoofdkleur valt het tapijt gegarandeerd op. Wees er snel bij, anders is ‘ie gevlogen!

Vlieginstructies niet inbegrepen.

Vlechten voor gevorderden

Deze krukken schreeuwen vintage, toch? ‘We hebben ze zelf ook thuis’, dat lijkt een verkooppraatje maar dat is toch echt zo! Het gevlochten zitvlak is professioneel in elkaar gezet. Dat zit lekkerder dan je denkt! Maar weet je wat eigenlijk het mooiste is? Om ze te gebruiken als plantenkruk, met een mooie groene plant erop. Wij raden een gatenplant aan!

Hoe dan ook, dan zal je toch eerst deze krukjes op de kop moeten tikken… Bieden maar!

Het gezellige duo

Dit gezellige duo staat al jaren bij elkaar. Daarom gaat de een niet weg zonder de ander! En kijk eens even hoe sjiek ze zich hebben opgemaakt speciaal voor deze veiling… Voor ons is het heel duidelijk: Deze twee stoelen, tafeltje ertussen en een pot heerlijke thee. Koninklijk genieten in je eigen paleis!

Sjieke Serre Stoel

Aan alliteraties geen gebrek. Deze stoel is een echte buitenliefhebber. Hij staat het liefst tussen de vogels en eekhoorns, maar binnen misstaat deze dame ook niet. De stoel is zo afgewerkt dat deze de weerselementen goed weerstaat. Zie jij jezelf al zitten in het (herfst)zonnetje met een kopje koffie?

Old Skool Cool Stoel

Fan van Thonet? Dan is deze stoel helemaal jouw ding. De echte kenner weet dat dit geen gewoon gebruiksvoorwerp is maar kunst.

Ook bij deze stoel is het rotan design vertegenwoordigd en het metalen frame maakt de stoel ineens een stuk moderner dan je zou verwachten! Je raadt het al: Voor elk interieur wat wils.