PopUpTv verslag van de Brandersfeesten 2015

PopUpTv maakt verslag van de Brandersfeesten 2015

PopUpTv vertelt op een positieve manier over (de actualiteit in) Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Het is laagdrempelig, het ondersteunt en verbindt. PopUpTv helpt mee om de inwoners bewust en trots op hun eigen stad en regio te maken. Ook tijdens de Brandersfeesten was PopUpTv aanwezig. Zij volgden de verschillende programma’s en maakte gedurende de feestdagen verslagen.

Branderszwemtocht

Zaterdagmiddag

Zaterdagavond

De Zondag

 

Brandersfeesten 2015 was genieten!

Brandersfeesten 2015 was genieten!

De historische binnenstad van Schiedam was op 25, 26 en 27 september weer het toneel van De Brandersfeesten. Samen met 220.000 bezoekers genoten we deze editie uiteraard van de vaste Brandersmarkt en verschillende activiteiten die in de gehele stad plaatsvonden. Maar op de zaterdagavond hadden wij het genoegen om een feestje te bouwen met Martijn Fischer en René Froger! Lekkere meezingers en swingende deuntjes, gepaard met fantastisch vuurwerk… Het barste dit jaar extra los op ‘t Land van Belofte!

Het bestuur van de Brandersfeesten bedankt bij deze alle fantastische vrijwilligers, vrolijke bezoekers en de verschillende (Schiedamse) ondernemers die hebben bijgedragen aan een succesvolle Brandersfeesten in 2015.

Brandersfeesten_vuurwerk_site