Skip to main content

Pim Koning

Hallo, Schiedam! Ik ben Pim Koning, 58 jaar jong, geboren en getogen in onze mooie stad, waar ik dan ook nog steeds met plezier woon met mijn vrouw en 2 zonen. Ik heb de eer om jullie te vertellen dat ik de nieuwe voorzitter van de gloednieuwe #Brandersfeesten ben! Sommigen van jullie kennen mij misschien al in de rol van voorzitter, want dat ben ik 10 jaar geweest bij vv #KethelSpaland en twee jaar bij #SVV.

Het is fantastisch om te zien hoe de Schiedammers positief hebben gereageerd op ons nieuwe bestuur en de doorstart van dit geweldige evenement. En dat is super belangrijk! Want we hebben JOU nodig! Ja, JIJ daar! SAMEN maken we er een geweldig feest van. Voor elkaar en met elkaar. Ben je net zo enthousiast als ik en wil je een steentje bijdragen aan Schiedam en de Brandersfeesten? Laat dan van je horen! Stuur een e-mail naar info@brandersfeesten.nl en wij komen graag met je in contact.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met jullie een spetterend, vernieuwd Brandersfeesten te creëren. Laten we er samen iets geweldigs van maken!