Skip to main content

Nolet Family Distillery

Graag stellen we onze partners aan u voor, zonder wiens steun de Brandersfeesten ondenkbaar zouden zijn. Hartelijk dank voor jullie support Nolet Family Distillery!

Nolet Family Distillery is een distilleerderij, producent en distributeur van verfijnd distillaat. Traditioneel geproduceerd, met de modernste technieken. Gevestigd in het hart van Schiedam, is het al sinds de oprichting in 1691 onafgebroken in handen van de familie Nolet. Dat maakt het één van de oudste familiebedrijven van Nederland. Al elf generaties lang.

Hoofdstraat 14, 3114 GG Schiedam
Website | Linkedin | Instagram

HSM Offshore Energy

HSM Offshore Energy is een integrator van multidisciplinaire EPCIC-projecten (Engineering, Procurement, Construction, Installation en Commissioning) voor de offshore groene energiesector, gedreven door technische know-how en toewijding aan de duurzame energie transitie.

Met 60 jaar ervaring en meer dan 150 succesvolle projecten levert HSM elke dag geïntegreerde oplossingen voor hun klanten. De focus ligt op hoogspanningsstations voor offshore wind, platforms voor offshore groene waterstofproductie, modules voor offshore gasproductie en -verwerking, en platforms voor offshore carbon capture en storage industrie in Europa en de Baltische Zee.

HSM Offshore Energy sponsort de Schiedamse Brandersfeesten om onze sterke band met de stad te vieren. Als lokaal bedrijf zijn we trots op onze Schiedamse roots en willen we de gemeenschap ondersteunen en verbinden. Samen bouwen we aan een sterke werkgelegenheid, een energieke en duurzame toekomst voor Schiedam en heel Nederland.

Westfrankelandsedijk 9, 3115 HG Schiedam
Website | Linkedin | Instagram

Het Fonds Schiedam Vlaardingen

Het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. steunt maatschappelijke projecten in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Wij richten ons op zes verschillende sectoren: maatschappelijk welzijn, gezondheid, natuur en milieu, educatie, sport en vrije tijd, en kunst en cultuur. Jaarlijks ontvangt het Fonds honderden aanvragen van organisaties die de samenleving beter en mooier willen maken.

Met de Brandersfeesten wordt het cultureel erfgoed van Schiedam gevierd. Bewoners en bezoekers kunnen zich laten onderdompelen in allerlei vormen van cultuur, of dat nu geschiedenis, muziek, kunst of literatuur is. Veel organisaties die het Fonds vanuit haar doelstelling steunt, werken mee aan of presenteren zich op de Brandersfeesten. De brede programmering van het evenement, die een diversiteit aan mensen samenbrengt, is daarnaast te danken aan de vele vrijwilligers die zijn betrokken. En daar dragen wij uiteraard graag aan bij.

Schiedamseweg 53, 3134 BB Vlaardingen
Website | Linkedin | Instagram | Facebook | X | Youtube

De Facilicom Group

De Facilicom Group is een facilitair dienstverlener en biedt hulp binnen het sociaal domein, thuishulp en zorg op afstand. Dat is wat wij doen. Wat ons verbindt is de verantwoordelijkheid die wij voelen om daarmee bij te dragen aan een betere leefomgeving voor iedereen.

Als echt Schiedams bedrijf en groot werkgever vinden wij het belangrijk om lokale initiatieven als de Brandersfeesten te ondersteunen.

Karel Doormanweg 4, 3115 JD Schiedam
Website | Linkedin | Facebook