Skip to main content

Graag stellen we onze partners aan u voor zonder wiens steun de Brandersfeesten ondenkbaar zouden zijn. Hartelijk dank Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. Directeur John Massaar kwam er speciaal even voor naar Schiedam voor een kijkje in de keuken.

Het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. steunt maatschappelijke projecten in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Wij richten ons op zes verschillende sectoren: maatschappelijk welzijn, gezondheid, natuur en milieu, educatie, sport en vrije tijd, en kunst en cultuur. Jaarlijks ontvangt het Fonds honderden aanvragen van organisaties die de samenleving beter en mooier willen maken.

Meer vindt u op https://fondssv.nl

Met de Brandersfeesten wordt het cultureel erfgoed van Schiedam gevierd. Bewoners en bezoekers kunnen zich laten onderdompelen in allerlei vormen van cultuur, of dat nu geschiedenis, muziek, kunst of literatuur is. Veel organisaties die het Fonds vanuit haar doelstelling steunt, werken mee aan of presenteren zich op de Brandersfeesten. De brede programmering van het evenement, die een diversiteit aan mensen samenbrengt, is daarnaast te danken aan de vele vrijwilligers die zijn betrokken. En daar dragen wij uiteraard graag aan bij.