Skip to main content

Graag stellen we onze partners aan u voor, zonder wiens steun de Brandersfeesten ondenkbaar zouden zijn. Hartelijk dank voor jullie support HSM Offshore Energy!

HSM Offshore Energy is een integrator van multidisciplinaire EPCIC-projecten (Engineering, Procurement, Construction, Installation en Commissioning) voor de offshore groene energiesector, gedreven door technische know-how en toewijding aan de duurzame energie transitie.

Met 60 jaar ervaring en meer dan 150 succesvolle projecten levert HSM elke dag geïntegreerde oplossingen voor hun klanten. De focus ligt op hoogspanningsstations voor offshore wind, platforms voor offshore groene waterstofproductie, modules voor offshore gasproductie en -verwerking, en platforms voor offshore carbon capture en storage industrie in Europa en de Baltische Zee.

HSM Offshore Energy sponsort de Schiedamse Brandersfeesten om onze sterke band met de stad te vieren. Als lokaal bedrijf zijn we trots op onze Schiedamse roots en willen we de gemeenschap ondersteunen en verbinden. Samen bouwen we aan een sterke werkgelegenheid, een energieke en duurzame toekomst voor Schiedam en heel Nederland.