Skip to main content

Zaterdag

Een dag vol live muziek en feest!

Maak je klaar voor een geweldige zaterdag tijdens de Brandersfeesten, boordevol live muziek en entertainment! Vanaf het middaguur tot laat in de avond zorgen diverse artiesten voor een onvergetelijke dag. Dit wil je niet missen!

Locatie: Land van Belofte

Crossover Bigband

van 12:00 – 13:00 uur

We trappen de dag af met de energieke klanken van de Crossover Bigband! Deze fantastische band met Schiedamse roots brengt een swingend begin van je zaterdag. Een perfecte opwarmer om in de feeststemming te komen!

Zanggroep LOS

van 13:30 – 14:30 uur

Zanggroep LOS, met maar liefst 26 vrolijke dames uit Vlaardingen, brengt je de grootste pop-, rock- en discosongs van de afgelopen decennia. Denk aan hits van Queen, Michael Jackson, Daft Punk en Ed Sheeran. Deze dames weten hoe ze een feestje moeten bouwen met hun aanstekelijke optredens!

Nine Miles

van 14:30 – 15:30 uur

Zin in zomerse reggae vibes? Dan is Nine Miles de band voor jou! Deze Schiedamse reggaeformatie brengt de legendarische muziek van Bob Marley tot leven. Laat je meeslepen door de zonnige ritmes en de Marley-klassiekers die deze achtkoppige band ten gehore brengt. Reggae op z’n best!

The Recipe

van 16:00 – 18:00 uur

Tijd voor een muzikale explosie! The Recipe mixt de vetste hits van nu met 90’s en 00’s klassiekers. Deze band speelt in razend tempo de ene hit na de andere, net als een DJ! Met een flinke dosis entertainment en een indrukwekkende setlist staat The Recipe garant voor een feestje dat je niet snel vergeet.

Edwin van der Toolen

van 18:30 – 19:30 uur

Feestbeest Edwin van der Toolen staat bekend om zijn spetterende optredens. Zodra hij het podium op stapt, gaat het dak eraf! Met zijn aanstekelijke feestnummers houdt hij je gegarandeerd op de dansvloer. Feest mee tot je niet meer kan!

Gewoon André

De ultieme Hazes Tribute Band

van 20:00 – 22:00 uur

Als afsluiter van de avond brengen we een ode aan de grootste Nederlandse volkszanger aller tijden: André Hazes. Gewoon André, de ultieme Hazes Tribute Band, laat je meezingen met klassiekers als ‘Een beetje verliefd’, ‘De vlieger’ en ‘Zij gelooft in mij’. Deze 13-koppige liveband, compleet met zangeressen en blazers, brengt de sfeer van een Hazes-concert naar de Brandersfeesten. Twee uur lang genieten van de mooiste Hazes-hits!

Muziek in de stad!

Wat! Nog meer optredens in de stad… Natuurlijk! Klik op onderstaande button voor nog meer locaties.

Muziekprogramma vrijdagMuziekprogramma zaterdag

Zondag

Muziek, Feest en Spetterende Optredens!

Maak je klaar voor een fantastische zondag vol live muziek tijdens de Brandersfeesten! Van intieme indie-klanken tot een feestelijke uitbarsting, we hebben voor ieder wat wils. Dit wil je niet missen!

Locatie: Land van Belofte

BERBER Dietvorst

van 12:30 – 13:30 uur

Laat je meevoeren door de dromerige muziek van BERBER, een unieke songwriter en zangeres met een vleugje chaos en eerlijkheid. Samen met haar band creëert ze nostalgische indie-popliedjes die je raken. Verwacht een prachtige mix van opzwepende gitaarpartijen, melancholische synths en loepzuivere zang. Of je nu wilt wegdromen of juist je gevoelens wilt vieren, BERBER brengt muziek waarin iedereen zich kan vinden.

De Vaart

van 14:00 – 15:00 uur

Het is tijd voor een feestje! De feestformatie De Vaart zet Vlaardingen op z’n kop met energieke covers, van Nederpop tot rock, pop en soul. Gekkigheid gegarandeerd, zowel muzikaal als qua show! Ken je ze nog niet van Het Zomerterras? Bereid je dan maar voor op een knallend optreden waar je nog lang over napraat.

BHC Big Band

van 15:30 – 16:30 uur

Swing de zondagmiddag in met de BHC Big Band! Deze 18-koppige formatie brengt een dansbare mix van retro jazz en latin, met bekende hits van grootheden zoals Frank Sinatra, Michael Bublé en Duke Ellington. Hun speciaal afgestemde repertoire voor de Brandersfeesten zorgt voor een onweerstaanbare sfeer – dansschoenen aan, want stilzitten is geen optie!

Biggs

van 17:00 – 18:00 uur

Hoe kunnen we de Brandersfeesten beter afsluiten dan met dé ultieme coverband van Schiedam? Biggs zorgt ervoor dat het dak eraf gaat! Dit moet je meemaken. De leukste en beste covers om mee te zingen en dansen. Sluit het weekend af met een knal en zorg dat je erbij bent!

Muziek in de stad!

Wat! Nog meer optredens in de stad… Natuurlijk! Klik op onderstaande button voor nog meer locaties.

Muziekprogramma vrijdag