Spelregels Foodtrucks Brandersfeesten 2025
Openingstijden
De foodtruck dient geopend te zijn tijdens de officiële openingstijden van het evenement. Afwijkingen zijn alleen toegestaan na overleg met de organisatie.
Hygiëne & Veiligheid
Alle voedselbereiding en -verkoop dient te voldoen aan de HACCP-richtlijnen en de eisen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). De Foodtruck moet schoon en netjes zijn.
Brandveiligheid
Iedere Foodtruck moet voorzien zijn van een goedgekeurde brandblusser. Bij gebruik van gasflessen of andere warmtebronnen dient dit vooraf besproken te zijn en goedkeuring zijn verleend.
Afvalverwerking
De uitbater is verantwoordelijk voor het schoonhouden van de directe omgeving van de kraam. Afval dient regelmatig afgevoerd te worden naar de aangewezen inzamelpunten.
Geluidsoverlast
Het gebruik van geluidsinstallaties is uitsluitend toegestaan met toestemming van de organisatie en mag geen overlast veroorzaken voor omringende kramen of bezoekers.
Stroomvoorziening
Aansluiting op het stroomnet verloopt via de organisatie. Zelf meegebrachte aggregaten zijn niet toegestaan tenzij vooraf goedgekeurd.
Drank
Verkoop van dranken is niet toegestaan
Aansprakelijkheid
De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies, schade of diefstal van eigendommen van de uitbater.
Op- en afbouwtijden
De opbouw van de kraam mag starten op de door de organisatie vastgestelde tijdstippen. Afbouw dient direct na afloop van het evenement plaats te vinden. Het is niet toegestaan om tijdens showtijd het terrein te verlaten.
Standplaats
De organisatie zorgt voor de toewijzing van de plekken
Toezicht & Controle
De organisatie behoudt zich het recht voor om controles uit te voeren en uitbaters aan te spreken op overtredingen van dit reglement.
Terras
Het is niet toegestaan een uitgebreid terras te bouwen voor de Foodtruck
Branche bescherming
Om een goed en evenredig aanbod te bieden mag men met het assortiment niet afwijken van de vooraf gemaakte afspraken.