Skip to main content

Dennis Meerhof

Hallo vrienden van de Brandersfeesten, leuk kennis te maken! Ik ben Dennis Meerhof, 43 jaar en rasechte #Schiedammer. Hoewel ik inmiddels al weer 10 jaar in Barendrecht woon, samen met mijn vrouw en dochter, ben ik nog altijd wekelijks te vinden in mijn vertrouwde stadje. Ik heb een grafische achtergrond en werk als #packagingdesigner in de #feestartikelenbranche voor @boland_partysupplies . Voor projecten en creatieve uitspattingen heb ik ernaast mijn #designbureau Studio Joey.

Al van jongs af aan heb ik een groot hart voor de stad, en een klein stukje daarvan brak, toen eerder dit jaar bekend werd dat het bestuur van #Stichting Brandersfeesten opstapte en het leek dat het #feest voorgoed zou verdwijnen. Des te enthousiaster werd ik dan ook, toen ik hoorde dat men een nieuw team aan het formeren was. Toen ik daarvoor werd gevraagd, hoefde ik niet lang na te denken. Een dikke ja, natuurlijk! Maar wat maken de #Brandersfeesten dan zo speciaal? Tijdens de eerste vergadering zei @marcoclarijs_ het treffend, de #Brandersfeesten zijn als een jaarlijkse reünie. Een warm bad van vrienden, oude bekenden en gezelligheid in een stad die bruist van de activiteiten. En dat moet het ook zijn! Ik ga mij vol overgave storten op de PR en de #marketing en met jullie hulp kunnen we fantastische dingen gaan doen!

Vind jij het leuk een steentje bij te dragen en heb je in de aanloop naar of tijdens het weekend van, een paar uurtjes over meld je dan aan als #vrijwilliger via vrijwilliger@brandersfeesten.nl en sluit je aan bij een gezellige club mensen, met wie we een geweldig #evenement gaan neerzetten!