Skip to main content

Nadat eerder dit jaar het nieuws naar buiten kwam dat het bestuur van stichting brandersfeesten per direct opstapte, leek het er op dat aan een jarenlange traditie een einde zou komen. Door de grote teleurstelling die dit teweegbracht is er vanuit de partij Alles voor Schiedam het initiatief genomen te onderzoeken of een nieuw bestuur kon worden gevormd en zo te pogen de brandersfeesten in vernieuwde vorm voort te zetten.

Na een aantal verkennende gesprekken met een groep ervaren en enthousiaste mensen, is met het aanstellen van een nieuwe voorzitter, secretaris en penningmeester de basis gelegd voor de toekomst. Het team, bestaande uit gerenommeerde namen is aangevuld met leden met verschillende expertise vanuit o.a. horeca, evenementen en veiligheid.

Met veel ervaring en bovenal positieve energie en enthousiasme aan boord, zal hard worden gewerkt de iconische brandersfeesten in een nieuw jasje voort te zetten, zodat de inwoners van Schiedam en ver daarbuiten in de komende jaren kunnen blijven genieten van dit grootse, sfeervolle jaarlijkse evenement.