Skip to main content

Kitty Buitendijk

Hoi allemaal, ik ben Kitty Buijtendijk, geboren en getogen in Schiedam(1969). Elke dag fiets ik met een glimlach door onze mooie stad waar ik met veel plezier woon en werk.

Als trotse ZZP-er van Mozaick organiseert… ben ik, naast mijn dagelijkse werkzaamheden voor het Centrummanagement Schiedam en opdrachten in de regio, al sinds ’99 een onmisbare schakel bij de Stichting Brandersfeesten. Mijn passie? Het stroomlijnen van processen en een top-notch backoffice organiseren voor leden binnen het bestuur en de verschillende teams die vaak naast hun reguliere werk aan dit spektakel meewerken.

In 2007 droeg ik tijdelijk mijn taken over aan Fun-Key Events voor een welverdiende sabbatical, maar ik ben nooit echt weggegaan! Als bestuurslid, secretariaat, Centrummanager, eventmanager, bleef ik altijd betrokken. Ik ben gek op het verbinden van partijen en motiveren van teams om dit evenement tot een knallend succes te maken!

Dus, lieve jonge Schiedammers en nieuwe gezichten, sluit je aan bij onze club en deel je bruisende ideeën! Laten we de #Brandersfeesten nog spectaculairder maken. Stuur je suggesties naar info@brandersfeesten.nl en laten we er samen een knalfeest van maken!