Skip to main content

Marco Clarijs

Hallo Schiedam! Mijn naam is Marco Clarijs, 40 jaar en geboren en getogen Schiedammer. Ik ga mij als lid van #StichtingBrandersfeesten inzetten voor de #sponsoringvan dit geweldige #evenement.

Hoewel ik inmiddels in Rotterdam woon met mijn vriendin en ons 3-jarige zoontje, speelt een groot deel van mijn sociale leven zich nog altijd af in Schiedam. Veel familie en vrienden wonen hier en nog vrijwel wekelijks ben ik te vinden bij #excelsior20 waar ik al praktisch mijn hele leven rondloop.

In het dagelijks leven ben ik vastgoedadviseur bij #cbre en hoewel ik het hele land door reis voor commerciële vastgoed vraagstukken, ben ik jaarlijks ook met meerdere vraagstukken in Schiedam actief. Het is namelijk niet alleen een prachtige stad om in te wonen, maar ook om in te #ondernemen!

Het is mij dan ook een eer om namens Stichting Brandersfeesten de brug te slaan tussen inwoners en ondernemers, om samen een bruisend feest neer te zetten dat de kracht van onze gemeenschap viert. Schiedam, laten we samen één stad zijn en er samen één groot feest van maken!

Wil jij je daar vanuit jouw #organisatie voor inzetten en onze stichting ondersteunen? Stuur dan een e-mail naar sponsoring@brandersfeesten.nl en laten we met elkaar de Brandersfeesten onvergetelijk maken!