Skip to main content

Michel Boutestein

Hallo Schiedam! Ik ben Michel Boutestein en het Schiedams bloed stroomt door mijn aderen. Geboren in Bijdorp en woonachtig in het prachtige #Kethel, waar ik samen met mijn vrouw, zoon en dochter geniet van het leven. Sommigen van jullie kennen mij wellicht als voorzitter van Stichting De #Ketellappers, drijvende kracht achter de succesvolle evenementen het #Oogstfeest” en #Koningsdag in Kethel. Al bijna 30 jaar ben ik ondernemer in de Veiligheidsbranche, met mijn bedrijf Dutch Industrial Safety Consultants bv. (Disc), een advies- en detacheringsbureau op het gebied van Arbo- & Brandveiligheid.

Toen ik werd benaderd om ons Schiedams erfgoed – de #Brandersfeesten – voort te zetten, was er geen twijfel! Ik geloof dat goede dingen niet mogen verdwijnen, dus daar ga ik mij met veel plezier voor inzetten. Ik ben trots en blij deel uit te maken van het gedreven team dat dit werkelijkheid gaat maken. En gezien mijn achtergrond zal ik me richten op het integrale veiligheidsaspect van de Brandersfeesten. ️

Ik kijk ernaar uit samen met jullie een spectaculair feest te creëren. Heb je vragen of suggesties? Aarzel niet om contact op te nemen via info@brandersfeesten.nl, onder vermelding van “Michel/Veiligheid.” We horen graag van je!

Laten we er met z’n allen iets fantastisch van maken!