Skip to main content

Ruud van Noordennen

Hallo Schiedam! Ik ben Ruud van Noordennen, geboren en getogen Schiedammer met een groot hart voor de stad. Oorspronkelijk kom ik uit de financiële wereld, maar mijn passie ligt bij de horeca. Inmiddels ben ik dan ook trotse eigenaar van 3 horecazaken in Schiedam, De Markies, JJ’s en Pleinzicht.

Zolang ik leef ken ik de Brandersfeesten, een feest waar ik ieder jaar enorm naar uit keek. Het deed mij als rasechte Schiedammer, dan ook pijn dat het feest dit jaar niet door ging en hierin velen met mij. Het feest is een begrip in Schiedam en ver daarbuiten en ik vond dat dit niet verloren mocht gaan. Na diverse gesprekken met een aantal bekende en prominente Schiedammers ben ik trots dat ik gezamenlijk met dit team de Brandersfeesten mede mag organiseren. Het woord ‘gezamenlijk’ zegt het al, wij kunnen dit niet alleen, daar hebben wij jullie hulp hard bij nodig. Ben je net zo enthousiast als ik? Laat dan van je horen! Stuur een e-mail naar info@brandersfeesten.nl en wij komen graag met je in contact.

Mijn aandachtsgebieden zijn #horeca en #sponsoring, want ook die laatste hebben we keihard nodig. Ik ga mij steentje bijdragen en er alles aan doen om de #Brandersfeesten te laten slagen.

Een mooie uitdaging.